Campingliv i förändring

Just nu blåser kyliga vindar på västkusten och vi är inte alls sugna på att campa. Däremot sög det i campingtarmen under den vackra och varma påskhelgen, men då hade vi annat för oss. Husvagnen är i varje fall hämtad från vintervilan och den senaste veckan har den både servats och besiktigats. Men campingpremiären kommer ändå att få vänta fram till i slutet av den här månaden, till långhelgen vid Kristi Himmelsfärd. Vi har just nu så mycket annat som pockar på uppmärksamhet.

Rent krasst tror jag att vårt campingliv kommer förändras framöver. Numera har vi en 15-åring i huset och han är inte alls så sugen på att campa med föräldrar och lillasyster. På samma gång är han för ung för att vara ensam hemma någon längre tid. Helt klart kommer det att bli en hel del pussel och kompromisser i sommar och kanske är det därför vi inte har bokat några campingplaner ännu. Det enda som är klart inför semestern är att vi ska fjällvandra, men då bor vi på en fjällstation istället för i husvagnen.

Nästa år tror jag att vi antingen har säsongsplats på en kustnära camping, ganska nära vårt hem eller så har vi har bytt ut vår nuvarande rejäla husvagn mot en resevagn alternativt en mindre husbil. Vi får väl se ...


Bild: Pixabay

Kommentarer