Minisemester i Jönköping

Tänk om vi haft möjlighet till vinterförvaring av husvagnen hemma hos oss. Då hade vi kunnat använda den för en höstlovstur den här veckan. Men nu fick det bli två nätter på hotell och det är väl inte så dumt det heller.

Vi har varit i Jönköping för att bada och umgås med en annan familj. Vi bodde på Scandic Elmia eftersom de har en direktingång till Rosenlundsbadet, där det finns äventyrsbassäng, hoppbassäng, vanlig 50-metersbassäng, barnbassäng och bubbelpooler. Nu är vi så rena att vi inte behöver tvätta oss före jul ;-) Simmartekniken har förbättrats hos kidsen i familjen och somliga (bland annat jag!) har även klarat av "femman" i hopptornet.

Vi har även kikat runt och shoppat lite i Jönköping - en väldigt fin stad. Och innan vi for hem tog vi en långpromenad i naturreservatet Dumme Mosse strax söder om staden. Vilken häftig natur! Kolla in bilderna här nedan.

Så vi kan väl konstatera att hotell funkar, men det blir något dyrare och vi sover mycket bättre i husvagnen. Vi spanade in campingen för vi kör gärna en repris på Jönköping en annan gång.

Kommentarer