Gillar Cabbyn

Vi älskar vår nya husvagn! Nu har vi testat den under tre veckor och kärleken består ;-) Den här modellen passar oss perfekt. Den är rymlig, men ändå smidig att köra. Körningen får maken stå för eftersom det krävs utökat B-körkort för att dra vagnen och det har inte jag. Han hälsar att den är stabil och att man vänjer sig vid den extra bredden.

Hursom, det är gott om plats att laga mat, mycket plats för förvaring, stort kylskåp, bekväm sittgrupp och ännu bekvämare sängar. Att sovavdelningen och "vardagsrummet" ligger i olika delar av vagnen funkar perfekt för oss eftersom barnen lägger sig tidigare. En annan sak som vi märker nu när vi köpt en "vintervagn" är att inomhusklimatet blir väldigt behagligt. Isoleringen värmer ju inte bara, den hjälper till att hålla en behaglig temperatur även när det är varmt ute. Dessutom är husvagnen snygg på både utsidan och insidan.

Finns det då inget som vi är missnöjda med? Det skulle vara några små skönhetsmissar eller "slarv" som jag inte tycker ska finnas på en ny vagn. Exempelvis en stängningsknapp som sitter snett så att en lucka kärvar. Men det ska vi ta tag i efter semestern och jag tror att vi kommer få bra hjälp från försäljaren.

Här har vi lunchpaus vid en sjö i norra Värmland ...

Kommentarer