Semester, fotografering & BarsebäckStrand

I år blev det en annorlunda start på semesterturen. Vi hade nämligen sällskap med fotografen Ann Jonasson som ska göra ett bildreportage om campingliv. Hon kom hem till oss redan när vi packade husvagnen. Sedan följde hon med till vårt första stopp för att dokumentera allt från matlagning till nattning. Det har varit jättekul och kändes faktiskt lite trist att säga hejdå idag på morgonen. Att ha en kamera efter sig hela tiden känns inte så konstigt som det låter. Eller så är Ann helt enkelt så proffsig att hon bara smälter in.

Vi är på väg till Danmark och ska möta upp med några kompisar som tältar. Därför blev vårt första stopp bara en övernattning och vi valde att stanna på BarsebäckStrand Camping. Vi har passerat denna campingplats en gång och eftersom den ligger vackert precis vid havet var vi nyfikna på att testa den.

BarsebäckStrand är en liten camping där över hälften av platserna är avsatta för säsongscamping. Läget är som sagt fantastiskt vackert och tack vare terrasser har så gott som alla havsutsikt från sin plats. Det finns en lång badbrygga ut i havet så man slipper gå i tången som ligger på stranden om man ska bada.

Standarden är enkel. För enkel tycker vi som vill ha bättre och fräschare servicehus. Men för en natt på genomresa funkar det absolut.

Kommentarer

Skicka en kommentar