Säsongspremiär på Apelviken

Helt ofattbart! Vilken tur! Tänk att det blev sol och värme lagom till campingpremiären!

Det underbara vädret måste vara helgens hetaste samtalsämne. Efter iskalla april fick vi äntligen både värme och strålande solsken. Apelvikens camping i Varberg var så gott som fullbelagd.

Grilloset låg tjockt varje kväll och vi bidrog med vår andel. Vi träffade flera kompisfamiljer och även nya bekanta anslöt. Sista kvällen hade vi sju grillar igång på vår tomt.

Förutom att grilla och njuta av solen, åkte vi in till Varbergs centrum och gjorde en utflykt till Åkulla bokskogar och Öströö fårfarm. Vi tog även underbara kvällspromenader längs strandvägen.

Härligt att vara igång med husvagnen igen. Nu vill vi ha mera! Men det blir nog inga fler helgturer före semestern. Maj och juni är ovanligt bokade i år, med både flyttlass och en skrivarvecka i Sveg. Jag tror vi får nöja oss med att längta efter vår sommarturné, som troligen kommer gå till Danmark.

Kommentarer

 1. Visst är det fantastiskt att detblev så fint väder till helgen!!! Vi är hemma och njuter på husbåten. Det kommer bli lite husbilsturer för oss också, även om det inte blivit så mycket ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte fel att bo på husbåt när solen skiner heller! Inte fel att bo på husbåt någon gång ... :-)

   Radera
 2. Sverige är underbart ibland, säsongen börjar tidigt i år!:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar