Swecamp Evedal

Vad härligt att vara iväg. Vi trodde inte att vi skulle hinna packa färdigt idag men efter lunch kände vi oss klara och drog. Hela vägen till Växjö drog vi och nu har vi skruvat ner stödbenen på Swecamp Evedal. Vid första intrycket känns det här som en väldigt mysig camping. Den är lummig och ligger precis vid en stor sjö. När maten sjunkit ner lite ska vi testa äventyrsgolfen, banan ser ganska ny ut. 

Uppdatering: Jo, äventyrsgolfen var rolig. Och svår! Medan halva familjen tampades där gick dottern och jag på upptäcksfärd i omgivningen. Campingen ligger i ett friluftsområde med stora grönytor, två badplatser, två restauranger, två minigolfbanor och ett vandrarhem. Väldigt fint!

Nu är vi på genomresa men vi hade gärna stannat på Evedal ett par dagar. Det finns kanoter och cyklar att hyra på campingen och skulle det vara badväder är det inga problem att sysselsätta sig. 

Servicehuset är bra, inget speciellt men fräscht och funktionellt. Smart med en lekhörna i anslutning till köket. I receptionen finns butik med basvaror för frukost och hygien. En fin veranda för efterrättsglassen finns det också. 

Fler bilder kommer när jag sitter vid en dator.

Kommentarer