Semestern nästa!

Vi har insett att det inte blir någon mer campinghelg före sommarsemestern i år. Främst beror det på att vi haft andra aktiviteter på helgerna, sedan har ju vädret inte bjudit till heller. Vi hade tänkt att ta husvagnen till Ängelholm för att fira midsommar, men det är faktiskt fullt på Råbocka camping den helgen. Så vi väljer att bo hemma hos farmor istället.

Men sedan är det inte långt kvar tills det är dags att dra i väg på sommarens äventyr. Nu håller vi tummarna för lite trevligare sommarväder ... Som jag skrivit tidigare börjar vi vår semester med att dra till Öland. Sedan blir det ett stopp i Eksjö några dagar för att sedan avsluta med en knapp vecka på vår egen hallandskust, i Ugglarp. Vi längtar!

Och det verkar som om allt fler längtar ut till campingplatserna. Jag hörde på radion att svensk camping förväntas öka ytterligare i popularitet - även om förra säsongen innebar "all-time-high" i antalet gästnätter. Tidningen Besöksliv skriver också om det ökade intresset för camping i en lång artikel där även vår familj figurerar. Tyvärr kan jag inte länka till artikeln, den finns bara i papperstidningen. Men när jag svarar på frågan om varför vi campar, så är svaret att vi gillar friluftsliv och när man bor i husvagn har man äventyret utanför dörren.

Kommentarer