Öland levererar

Otroligt men sant. Solen och värmen kom samtidigt som vi backade in på vår plats på Sonjas camping på Öland. Semesterkänslan infann sig direkt! Efter den här kalla våren känns det nästan overkligt ...

Här på norra Öland ligger campingplatserna på rad som ett pärlband längs Östersjön. Det är inte lätt att välja om man inte vet hur det ser ut. Sonjas camping är ganska stor men det känns inte så eftersom den är uppdelad i olika ytor som avgränsas av träd och buskage.

Campingen känns lite old school och bedagad på ett charmigt sätt. Helt vanliga servicehus, helt vanliga lekplatser och helt vanlig butik - allt välskött och välstädat. Efter bara ett dygn känner vi en skön lunk och vi förstår att många återvänder hit.

Stranden är väldigt fin, vit sand och kristallklart vatten. På strandängarna finns spångar att promenera på och ikväll tog sonen och jag en cykeltur i omgivningarna. Vilken kväll!

Kommentarer

 1. Sonjas camping, dör har man varit många gånger. Var på campingen ligger ni? Själva brukar vi ligga till höger innan utgången mot stranden. Ha en bra sem.

  SvaraRadera
 2. Trevligt att ni gillar Sonjas camping, det gjorde vi! Någon kväll cyklade vi därifrån till restaurang Lammet och Grisen. Hälsningar från ett varmt och soligt Sardinien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hälsning :-) Såg att Lammet & Grisen ligger i krokarn. Vi får se...

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Skicka en kommentar