Säsongspremiär i Varberg

Äntligen kom vi iväg på årets premiär. Vi drog till Apelvikens camping i Varberg. Att det blev just Apelviken i år berodde främst på att vi ville träffa våra vänner som har säsongsplats där. Sedan gillar vi campingen förstås, men ännu bättre på eftersäsong då det är färre folk.

Apelvikens camping ligger fantastiskt fint i en havsvik som älskas av surfare. Idag blåste det bra och sonen räknade till över 50 färgglada drakar och segel. Det finns även fina vägar för cykelturer eller promenader runt campingen. För den som har spänst i steget går strandpromenaden hela vägen in till Varbergs centrum. Dit tog vi bilen för att kolla in lördagsmarknaden på torget och för att köpa skolavslutningskläder till barnen. Vi lyckades med båda uppdragen!

Helgens väderlek har bjudit på sol, vind och vatten. Mest sol faktiskt, men kyligt för att vara mitten av maj. Hursomhelst var det härligt att äntligen komma iväg och premiärcampa. Efter en hektisk period för familjen fick vi lite avkoppling och vår Cabby kändes precis lika mysig som förra året.

Jag har bloggat om Apelvikens camping tidigare. Det är en av Sveriges 11 femstjärniga campingplatser med poolområde, restaurang och mängder av aktiviteter under högsäsong.


Kommentarer