Bornholm levererade

Förra veckan var vi på Bornholm. Jag kommer skriva mer om detta och även publicera bilder när jag sitter vid en dator. Men jag kan ge en liten snabbrecension: så trevligt!

Bornholm är en blandning av Gotland och Medelhavet, kryddat med dansk gemyt. Naturen växlar mellan häftiga klippor i norr till stränder med sand så fin att den används i timglas i söder. Lägg till att glass, choklad och lakrits är några av öns specialiteter och att du kan köpa en kall grön i campingbutiken.

Vi hade en underbar vecka med både strandliv och en hel del utflykter. Vi bodde på en jättetrevlig camping med stora lummiga platser, välskötta servicehus och ett litet poolområde: Möllers på Dueudde. Vi bokade även färjan via campingen och då blev priset betydligt lägre än om jag skulle bokat separat.

Men som sagt, jag återkommer med mer Bornholmstips längre fram.

Ta det lugnt i värmen!

Kommentarer

  1. Ett bra tipps det där med att boka färga via campingen. Maken har velat dit i några år men jag tycker det är onödiga pengar med båten. Efter ditt inlägg är det värt att kolla en gång till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan man åka tidigt eller sent på säsongen blir det oxå billigare. Vi åkte v 27 och då gällde försäsongspris fortfarande. Absolut värt att kolla upp - det var så fint!

      Radera

Skicka en kommentar