Rekonstruktion av Cabby

En tråkig nyhet är att företaget Cabby står under rekonstruktion. En företagsrekonstruktion är ett alternativ till konkurs för de företag som har ekonomiska problem, men som på sikt har en möjlighet att överleva. Jag hoppas verkligen att det lyckas! Vill man ha en svensktillverkad året-runt-vagn är det Cabby, Kabe eller Polar som gäller. Det borde väl finnas plats för alla tre på marknaden.

Att det blev Cabby för vår del berodde mycket på "vår" återförsäljare. Han är kunnig och mötte oss med respekt, vilket vi tyvärr inte upplevde hos alla återförsäljare. Sedan föll vi för den rymliga köksbänken, som då inte fanns i Kabe eller Polar i motsvarande modeller. Vi tycker också att den är snygg med sina röda och grå detaljer.

Cabby byggs i Kristinehamn och jag köper gärna en husvagn som tillverkas i det klimat där den ska användas. Känslan av att bidra till lokala arbetstillfällen är inte oviktig heller. Jag håller tummarna för att Cabby reder ut det här, både för vår trevlige återförsäljares skull och för kommande Cabby-ägare. Efter en säsong kan vi bara säga att vi är sååå nöjda med vår Cabby!

Kommentarer

 1. Nä va trist. Hoppas att de klarar lösa det! Vi har en 20 år gammal Cabby och skulle vi byta så hade jag velat ha en Cabby igen.
  Hoppas hoppas att de klarar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna för det! Hade verkligen varit trist om de fick lägga ner.

   Radera

Skicka en kommentar