Höstmys

Efter tre veckors tystnad på bloggen är det dags för ett livstecken. Höstterminen har dragit igång med skolstart, uppstart av diverse aktiviteter för barnen och en mängd icke husvagnsrelaterade göromål. Fokus har med andra ord varit på annat håll.

Men nu längtar vi verkligen ut på några turer med vagnen! Förhoppningsvis kan det bli både en och två, kanske till och med tre helger i september-oktober som det ser ur nu. Och vi har ju en vintervagn numera så kylan ska inte sätta stopp för höstutflykter.

Däremot har vi bestämt oss för att inte testa säsongscamping i fjällen denna vinter. Lillasyster får bli en säkrare skidåkare innan vi vill lägga så mycket tid på fjällresor att det är värt att dra upp husvagnen.

Därför är det tur att vi precis fick klart med årets vinterförvaring. I och med att vi köpte ny vagn förra hösten fick vi förvara den gamla hos återförsäljaren och använde därför inte platsen vi hyrt de senaste åren. Som tur var löste det sig och vi fick besked igår. Men vi drar inte vintertäcket på förrän i slutet av oktober!

Kommentarer