Sommarfint på Ikea

Det har varit lite stiltje på bloggen sedan vi var i Arvika. Det har varit en hektisk tid både på jobbet och hemma så skrivlusten har fått stå tillbaka. Men nu är det sommarkänslor på gång och vi längtar efter att komma ut med husvagnen igen. Ikväll har vi städat ur sedan förra turen och fyllt på med lite prylar. Bland annat hittade jag ett set med skålar ur Ikeas sommarserie "Sommarfint" som är som gjorda för små köksskåp. Eftersom att de är låga och fyrkantiga till formen blir de både rymliga och lätta att förvara. De kanske inte är världens vackraste, men helt klart smarta. Och de turkosa passade perfekt med vår övriga köksservis ;-)

Vi köpte även en lampa som drivs med solceller som kan bli mysig (eller fjantig!) i yttertältet och blomsprutor till sommarens vattenkrig. Kolla in hela sommarsortimentet här!

Så här stiligt blev det i vårt ena köksskåp:För övrigt är den roligaste campingnyheten just nu att vi har fått en ny husvagnsfamilj bland kompisarna. Vi ser fram emot många mysiga campingturer i framtiden!

Kommentarer