Höst på Hafsten

I år var september en sommarmånad men med oktober kom höstkänslan. Inte mig emot, älskar fina höstdagar med sol, vackra färger, klar luft och doften av vissnande löv. Att hösten även innebär dagar utan ljus med regn och blåst på tvären kan vi väl glömma för tillfället ;-)

Hursom, vi har varit ute med husvagnen i helgen och traditionsenligt åkte vi till Hafsten Resort utanför Uddevalla. Vi har inte så många åretruntöppna campingar på lagom "helgavstånd" så det är väl inte så konstigt att vi återvänder till samma. Dessutom trivs vi på Hafsten i eftersäsong, där finns känslan av Bohuslän med både hav och skog och de fina campingtomterna med utsikt över Uddevallabron är oftast lediga. Så även denna gång ...

Och även denna gång gjorde vi en dagsutflykt till Nordens Ark för att promenera runt och titta på djur. Numera kan man även samla bollar till Pokémon Go under promenaden, då det finns riktig många pokéstop inne i parken.

Förresten har Hafsten blivit en av Sveriges femstjärniga campingar sedan vi var där sist och den femte stjärnan består i poolområdet. Poolen var fortfarande öppen men vi badade inte. Men visst ser det fint ut!

Här kommer några bilder från helgen ...Kommentarer

Skicka en kommentar