Hösthelg i Varberg

Vi hade kryssat för den här helgen i almanackan och sagt att "är vädret okej så drar vi". Och det är det. Måste säga att den här hösten har bjudit på ett makalöst fint väder.

Nu är vi på Apelvikens camping tillsammans med en annan familj. Och många andra ekipage. Husbilar framförallt. Det märks att säsongen är längre för husbilsfolket, ställer man inte undan husbilen alls på vintern?!

För oss blir det nog finalhelg här i Varberg. Även om vi inte ställer in vagnen förrän i slutet av oktober så är kommande helger uppbokade med annat. Men det passar fint, premiär och final på samma camping. Cirkeln sluts kring den här campingsäsongen.

Att fredagsmysa i husvagnen när mörkret sänker sig utanför dörren är inte dumt alls. Veckans stress rinner snabbt iväg ...

Kommentarer

 1. Härligt! Höstutflykter år underbart! En skön avslutning, och förlängning på, sommaren! Här börjar vi ladda lite för vinterns campande... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen vintercamping för oss i år heller. Är inte mogna ännu ...

   Radera
 2. Härligt att det blivit en fin höst i Sverige! Kan behövas efter en (vad vi förstått) ganska kall sommar...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Växlande sommar skulle jag säga, varma veckor varvades med kalla. Men den stadiga värmen kom först i augusti. Och sedan var även september kanonfin :-)

   Radera

Skicka en kommentar