En dag i Eksjö

Det går ett minitåg från campingen in till torget i Eksjö. Halva familjen tog tåget och halva tog bilen. Den som åker med tåget får en personlig guidning på köpet. 

Eksjö är känd som trästad och stadskärnan är mysig med både vackra hus och mysiga butiker. Vi besökte bland annat bokhandeln (det gör vi i alla städer!) för att hitta en ny bok åt storebror. Hittade även ett par ljusstakar av äldre modell (60-70-tal?) i en rolig affär som sålde både nytt och nött. Sedan åt vi en god lunch på fina Vaxbleckargården och tog tåget tillbaka till campingen. 

Det har regnat en del på eftermiddagen men vi drog på oss regnkläder och spelade en runda på äventyrsgolfen. Som belöning bjöd vi oss själva på gofika på campingens fina café. Igen! 

Kommentarer

  1. Sitter i förtältet på Landöns Camping i Skåne. Det omsö regnar omsö skiner solen men blåsten är konstant. Förtältet står som en pilbåge i blåsten och barnen blir trötta på att bara ha den lilla ytan att röra sig på. Ikväll börjar dock barnens dagar på Landöns camping så snart har de massa att göra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sämre väder är alltid en utmaning, hoppas ni får fina dagar framöver!

      Radera

Skicka en kommentar