Gräsmarksgårdens camping

Om vi hamnade dryga 100 år bakåt i tiden vid lunchstoppet så befinner vi oss nu ikväll på 50-talet. Gräsmarksgården känns som en gammaldags semesteranläggning med låga huslängor mellan tallarna. Det är charmigt och välskött och man skulle mycket väl kunna bo här några nätter. Badplats och fiskesjö ligger precis bredvid och skogen är full av blåbär. Men vi är på genomresa och sticker vidare imorgon.

Det är en holländsk familj som både bor här och driver anläggningen. De marknadsför sig nog hårt på hemmaplan för holländare och tyskar är i stor majoritet. Det kändes som att vara nere i Europa istället för i närheten av Sunne när jag stod i disken.

Ett annat lustigt sammanträffande idag är att när vi åkte in och lunchade vid "Levande fäbod" följde ett annat husvagnsekipage efter oss. De trodde att vi visste vad vi gjorde när vi svängde av ... Sedan visade det sig att de också skulle till Gräsmark, så vi har träffat dem här också.

För övrigt har jag sällan sett så raka tallar som här ...


Camping & Stugby Gräsmarksgården

Kommentarer

  1. Kanske en dum fråga men är det det gamla Gräsmarks lägret" som blivit Camping? Många år sen jag var där på bilkårsutbildning så mycket har väl hänt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr kan jag inte svara på det. Vi hittade den här campingen lite av en slump, när vi var på genomresa.

      Radera

Skicka en kommentar