En dag vid poolen

Jag har inte bestämt mig för om Orsa camping blir en familjefavorit ännu, men visst trivs vi! Idag valde vi att stanna kvar på campingen och testa poolområdet. Det finns tre bassänger, från en plaskpool med leksaker till en 50 meter lång och  djup bassäng, via en halvgrund mindre bassäng. Det finns även två vattenrutschbanor som landar i en separat bassäng. Det är gräsytor runt om och genom staketet skymtar Orsasjön. Det kostar inträde för alla, även campinggäster. 50 kr för vuxna och 40 kr för barn över 7 år. Det blir alltså en peng för att gå in. Men vi tycker att det känns okej för en dag. Speciellt när man får gå in och ut med stämpel på handen. Så nu har vi badat både före och efter lunch - vilka vattendjur barnen blivit!

Campingen fylls på idag. Industrisemestern, om man fortfarande säger så, har startat och vagnarna rullar in. Men jag undrar om campingens 800 (!) platser verkligen kan fyllas?

Det här är helt klart den största camping vi besökt någon gång. Men eftersom den är uppdelad i olika områden med egna servicehus märker man inte av att den är så stor. Inte så mycket i varje fall.

Ikväll blir det grill och sedan ska storebror äntligen få testa fiskelyckan.

Kommentarer