Samarbeten

Campingfamiljen är en av Sveriges mest lästa campingbloggar om att semestra i husvagn. Jag som driver bloggen heter Ann-Charlotte Ekensten och du når mig enklast via e-post: ekensten(at)gmail.com

Författare & frilansskribent
Till vardags arbetar jag som författare, föreläsare och frilansskribent. Jag finns utgiven med ett trettiotal böcker och har femton års yrkeserfarenhet som kommunikatör, främst som skribent i olika kanaler.

Söker du en gästskribent eller artikelförfattare till en tidning eller ett webbmagasin? Kontakta mig gärna för reportage om camping i Sverige eller helt andra ämnen. Jag har lång erfarenhet av att skriva om energi- och miljöfrågor och är specialist på lättläst litteratur, språkträning och funktionsvariationer. Andra specialintressen är dansband och hundliv.

Synas i blogginlägg
Jag är öppen för samarbeten kring inlägg på bloggen, så länge ämnet är intressant för mig och passar bloggens inriktning. Observera att jag alltid är ärlig i mina åsikter och att jag följer svensk lagstiftning, vilket innebär att samarbeten alltid måste märkas ut.


Kommentarer